Skip to content

 

 

Kuusniemen puolesta taisteluun nousevat vanhat rakastetut hahmot, kuten kanttori Piiparinen, huoltamo magnaatti Turpeinen, kunnanjohtaja Suvi ja pastori Pohto.

Kylän uinuva rauha rikkoontuu, kun sitä uhkaa lentokenttähanke. Asiaa jyrää eteenpäin jatkuvia uhkia kylässä aiheuttava Hakkarainen, sekä muut tutut konnat Kiiski ja Kylmälehto.

Mitä tapahtuu idylliselle hämäläiselle maalaiskylälle, kun markkinavoimat jylläävät? Heikki Luoman kirjoittama ja Jukka Mäkisen ohjaama kantaesitys tuo rakastetut hahmot jälleen Kanavateatterin näyttämölle.

Vallitsevan erityistilanteen johdosta Kanavateatterin kesälle 2020 suunniteltu Heikki Luoman kirjoittama ja Jukka Mäkisen ohjaama kantaesitys Korkeuskammoa Kuusniemellä siirretään harjoituksineen ja esityskausineen kesäkaudelle 2021.

Kanavateatteri ja Kuusan nuorisoseura toivottaa kaikille teatterinharrastajille, katsojille ja taustajoukoille tilanteesta huolimatta mukavaa kevättä ja kesää. Palataan teatterin äärelle, kun se taas on turvallista.
Pysykäähän terveinä!

Liput

– Peruslippu 17e
– Työttömät, eläkeläiset, opiskelijat jne. 15e
– Lapset (alle 12v) 10e

Tiedustelut

– 0400 744 197
– 0400 716 020 (ryhmät)

Lippuvaraus

Tästä varaamaan lippuja

Teatteripaketit

Kesäilta 1.7.2020

Pohjolan Matkan kesäilta Kanavateatterissa 1.7.2020 

M/S Rhean risteilypaketti

Risteily
+
Kesäteatteri
alk. 59€

Tupaswillan teatteripaketti

Pääsylippu Kanavateatterin esitykseen ja Karjalanpaisti- ruokailu Tupaswillan noutopöydästä. Hinta 35€/hlö.

Varjolan teatteripaketti

Maittava kolmen ruokalajin menu Bistro Sylvissä.
Teatterilippu ja teatterimenu
48€/hlö

Ajo-ohjeet

Jyväskylän suunnasta

Laukaan kirkonkylältä n. 6 km Suolahden suuntaan (tie 637). Ennen Kuusan kylätaajamaa opasteet (tie kääntyy vasemmalle).  Osoite Koskelantie 43.

Suolahden ja Äänekosken suunnasta.

Tie 642:sta Kuusan kylän ohi. Keitele-Kanavan yli menevän sillan jälkeen käännytään oikealle Valkolaan päin. Seuraavasta T-risteyksestä opasteet.

Jatkoa rakastetuille maalaiskomedioille

Vain muutaman huijarin tähden
Mooseksen perintö
Peräkamarin pojat
Turvetta ja timantteja