Skip to content

Herra Huu

Kanavateatterin ohjelmistoon kesäkuussa 2010 saapuva Herra Huu on koko perhettä viihdyttävä vauhtipaketti. Parhaat päivänsä nähneessä kartanossaan majaileva Herra Huu yrittää jatkaa isoisänsä mahtavaa perintöä lasten pelottelussa. Kauhistuttavan työn ongelmaksi vain alkaa muodostua itse itseään säikähtelevä Herra Huu sekä ne kamalat kakarat, jotka eivät pelkää enää mitään.

”Ovi narahtaa, veitsi välähtää, lankku kolahtaa…” on tuttuakin tutumpi runo tuosta taikuuteenkin taipuvaisesta Herra Huusta. Suuressa kartanossa Kissansa ja Peilikuvansa kanssa viihtyvä kummallinen pieni mies huomaa opettelevansa outoja ihmisten tapoja peseytymisestä aina tervehtimiseen saakka. Syy poikkeavaan käytökseen löytyy naapurista. Naapurin Rimma ja Mikko lyöttäytyvät Huun seuraan, vaikkei tämä siihen lupaa annakaan. Ja jotenkin kummasti se Huun sisällä nakertava yksinäisyys alkaa pienentyä uudessa seurassa. Mutta kuinka käy ystävyyden, kun lasten kotitaloa mittailee päivittäin ulosottomies ja vaatii häätöä Rimmalle, Mikolle ja Mummolle?

Kanavateatterin upeaan ulkoilmateatteriin rakennetaan taas pitkästä aikaa koko illan elämys myös lapsille. Laatunäyttelijät takaavat kutkuttavaa hauskuutta sekä lapsille että aikuisille. Myös tuttuun tapaan huolella rakennettu lavastus ihmeellisine yksityiskohtineen ihastuttaa varmasti. Voit olla varma, että arki unohtuu, kun lavalle astuu Herra Huu!

Ohjaus & sovitus: Kaarina Leinonen. Teksti: Hannu Mäkelä.

Esitetty kesällä 2010

Rooleissa

Titta Honkanen, Neea Jalkanen, Aino Koskinen, Kalle Koskinen, Arto Lehtikangas, Janita Lepikko, Sonja Makkonen, Jaakko Myllylä, Susanna Paloniemi,  Ari Puttonen, Teijo Roine ja Ida Sirkka