Skip to content

Remonttijengi

Remonttijengin aihe on tuttu: kukapa meistä ei olisi joskus rakentanut, remontoinut tai ihan vain halunnut sisustaa kotiaan nätisti?

Lahjakas muusikko Manfred ja tämän ihana vaimo Alice haluavat täydellisen kodin. Hommaan on palkattu hieman sekalainen, monikansallinen remonttijengi, jonka tunarointi on vertaansa vailla. Aikataulut mättävät pahan kerran, budjetti ylittyy moninkertaisesti, ja lisää paineita kasaavat vielä menestyvä tuttavapariskunta sekä Manfredin huolehtivainen äiti.

Ihmissuhteiden kiristyessä ratkaisut muuttuvat radikaaleiksi ja nauru lipsahtaa välillä kauhun puolelle. Remonttijengi edustaa uutta, tuoretta farssia, jossa kohelluksen keskeltä löytyy myös ajattelemisen aihetta. Lopussa kaikki on hyvin, mutta mihin ihminen onkaan valmis saavuttaakseen onnen?

Tanskalaisen Line Knutzonin Remonttijengi sai Suomen kantaesityksensä Vaasan kaupunginteatterissa 5.2.2011 ja tämän kiinnostusta herättäneen farssin menestys on jatkunut Kuopion kaupunginteatterissa alkuvuodesta 2012.

Käsikirjoitus: Line Knutzon (suom. Liisa Urpelainen)
Ohjaus: Mirka Seppänen
Rooleissa: Erkka Gummerus, Veera Jäppinen, Peetu Luiro, Martti Nikamaa, Vesa Partanen, Jaani Pirttinen, Niina Pärssinen, Tiina Rajamäki, Teijo Roine ja Helena Veid