Skip to content

Tassua päälle

Kuusan Kanavateatteri tuo sirkuksen teatteriin. Tassua Päälle – koko perheen näytelmä riitelemisestä ja kaoottisesta sirkuksesta – on komedia, jossa käsitellään vakavia asioita. Hullunhauskat sirkuslaiset trapetsitaiteilijasta leijonaan lakkoilevat, riitelevät ja mököttävät – tai yksinkertaisesti unohtavat olemassaolonsa tarkoituksen, kuten Johtaja Kaos. Pystyykö koulumatkallaan sirkuksen vieraaksi päätynyt Juuso-poika selvittämään sirkuksessa vallitsevaa kaaosta? Kotiinkaan Juuso ei tahtoisi mennä ja sirkuksessa on paljon tehtävää.

Sirkusmaailmaan sijoittuva koko perheen komedia näyttää, miten aikuisten maailmassa vähäpätöinen riitely voi saada suuria mittasuhteita lapsen näkökulmasta. Taianomainen esitys lumoaa sirkusmaisella lavastuksella ja koskettavalla, mutta vauhdikkaalla tarinalla, jota katsoessa saa kerrankin nauraa koko perheen voimalla. Vai luuletko, että maailman ensimmäinen parturiksi haluava sirkusleijona ei saisi suutasi hymyyn?

Käsikirjoitus ja ohjaus: Kaarina Leinonen
Rooleissa: Jani Ahonen, Suvi Karjula, Kalle Koskinen, Paula Lamberg, Päivi Lamberg, Taina Lamberg, Arto Lehtikangas, Tapio Myllylä ja Hannu Rytkönen

Näytelmää esitettiin vuonna 2006.