Skip to content

Viiru ja Pesonen

Ukko Pesosen kotitilan uusi osoite keväällä 2016 on Kuusan Kanavateatterissa. Teatterin sisätiloissa mouruaa ja viilettää myös maailman

hauskin ja hupsuin kissa nimeltä Viiru!

Pesosen arkiset puuhat kuten perunamaan kääntäminen, kanojen hoito ja puiden hakkaaminen eivät enää maistukaan ukolle. Murhemielinen mies ei saa aikaiseksi oikein mitään. Onneksi taloudessa asuu myös kekseliäs kissa,  Viiru, joka tekee ennen kuin miettii. Uudet leikit ja ideat tempaavat myös Pesosen mukaan ja ennen kuin mies huomaakaan, on tullut tehtyä kaikenlaista kummaa. Sellaistakin, josta naapurin Kosonen saattaisi olla ihmeissään… Mitä Viiru ja Pesonen kotona puuhaavatkaan? Entä mitä tapahtuu, kun Kososen kukko muuttaa kanasten seuraksi? Ja mitä siitä seuraa, kun paikalle ilmestyy vielä kettu?

Koko perhe aina pienimmistä kissafaneista suurempiinkin kissakavereihin on tervetullut katsomaan, mitä Viiru ja Pesonen puuhaavat kotitilallaan ja miten yhteistyöllä arjesta kuoriutuu hurjan hauska seikkailu. Nopeatempoinen, tapahtumarikas ja lämminhenkinen esitys sopii myös perheen pienimmille.

Ohjaus: Kaarina Leinonen
Rooleissa: Viiru (Paavo Kovanen), Pesonen (Arto Lehtikangas) ja niitä muita.
Esitettiin keväällä 2016