Skip to content

Keski-Suomen Harrastajateatteriyhdistyksen luotsaaman Teatteriaalto 2017 -katselmuksen päätöstilaisuus pidetään 20. tammikuuta 2018 Vakiopaine baarissa (Kauppakatu 6).

Kaikille avoin tilaisuus alkaa kello 18. Gaalassa käydään läpi katsaus vuoden 2017 aikana käsitellyistä teemoista ja kysymyksistä, sekä kuullaan miten teattereilla itsellään on vuosi sujunut. Teatteriaaltoon osallistuneet ryhmät saavat tilaisuudessa puheenvuoron ja palautteet esityksistään, minkä lisäksi KeHy luovuttaa Teatteriaallon kiertopalkinnon ansioituneelle teatteriryhmälle.

Lisäksi ohjelma pitää sisällään myöhemmin tarkentuvan esityksen, sekä perinteisen Vuoden teatteriteko -kunniakirjan julkaisemisen. Ilta jatkuu vapaamuotoisena tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoja saa KeHyn puheenjohtaja Eeva Sutiselta osoitteesta puheenjohtaja@kehyry.fi.

Teatteriteko 2017

Teatteriaallossa on perinteisesti jaettu Vuoden teatteriteko -kunniakirja, jolla on palkittu pitkäjänteistä työtä teatteriharrastuksen eteen tehneitä henkilöitä ja tahoja tai vuoden aikana esiin nousseita erityisiä teatteritapahtumia ja -ilmiöitä.

Jos mielessäsi on esimerkiksi poikkeuksellinen teko, uusi näkökulma, työpanos uuden kehittämiseen tai vanhan ylläpitämiseen, tai koet oman tai naapuriteatterin ansainneen maininnan teatteriharrastuksen edistämisestä, niin ehdota sitä KeHylle. Viimeinen palautuspäivä ehdotuksille on 14.1.2018, ne voi lähettää osoitteeseen puheenjohtaja@kehyry.fi.