Skip to content

NUORI: hae kesäduunia su 31.3. mennessä

Ensikosketus työelämään on nuorelle tärkeä juttu. Vuosien saatossa olemme yhteistyössä yhdistysten kanssa mahdollistaneet jo 580 keskisuomalaiselle nuorelle kesätyöt kahdeksi viikoksi. Pesti tarkoittaa nuorelle työkokemuksen karttumista ja mahdollisuutta toteuttaa unelmia.

Tarjolla 100 kesäduunia paikallisissa yhdistyksissä ympäri Keski-Suomea
Tuettuja kesäduuneja nuorille tarjoavat yleishyödylliset yhdistykset ympäri toimialuettamme, joka kattaa Jyväskylän lisäksi seuraavat paikkakunnat: Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Laukaa, Luhanka, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Viitasaari ja Äänekoski sekä Kinnula, Kivijärvi, Muurame ja Uurainen.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan speksit:

  • Työllistettävän nuoren tulee täyttää 15 vuotta 2024, eikä hän saa olla täyttänyt 18 vuotta tuetun työsuhteen kestäessä.
  • Kesätyöt ajoittuvat koulujen loma-ajalle eli 2.6.-7.8. väliselle ajalle.
  • Nuori pystyy hakemaan useampaa työpaikkaa, mutta voi tulla valituksi vain yhteen kampanjan kautta tuettuun kesätyöhön.

Kesäduunien haku 4.-31.3.

Kesätyön voi saada vain hakemalla. Klikkaa linkkiä, lue alun ohjeistus, tutustu kesäduunipaikkoihin, valitse ja tee hakemus suoraan yhdistykselle. Yhdistys toimii työnantajana ja vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään su 31.3.2024 klo 23.59.

Tutustu tästä kesäduuneihin ja hae!
Kanavateatterin löydät kun haet Kuusan nuorisoseuraa.

Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät taulukon lopusta kultakin riviltä. Taulukosta löydät myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen.

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot:

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

Nuorten kokemuksia aiemmilta vuosilta #kesäduuniOPnpiikkiin

Millaista siellä sitten oli? Kesäpestin tehneille nuorille ja yhdistyksille tarjotaan mahdollisuus kirjoittaa kokemuksistaan. Osa nuorista ja yhdisyksistä ottaa haasteen vastaan. Kahden viikon pestin aikana kerkeää sattua ja tapahtua monenlaista mukavaa ja mieleenpainuvaa asiaa. Klikkaa ihmeessä ja lue!

Kirjoitusten koontisivulle pääset tästä